Fotenia v ateliéri 2023


Zas po roku sme sa stresli na vianočných foteniach. S niektorými z vás sa stretávam takto už dlho, niektorí prišli prvý krát čomu sa teším. Tento rok som zvolila na mňa troška netradičné bordové pozadie, keďže som zatúžila po niečom inom a výraznejšom a myslím, že nám to pekne vyšlo :).

Mám pre vás ukážku z fotení, ktorých bolo ďaleko viac, no samozrejme nie všetky vám môžem zdieľať. Ďakujem mojím stálym aj novým zákazníkom za možnosť zdieľania fotiek, cením si to a teším sa už teraz na ďalšiu vianočnú sezónu o rok. Inak každý rok dávam klientom viac fotiek ako je v cene balíčka, lebo mi to proste nedá ak ich výjde viac pekných. Budúci rok viac fotiek dám už len tým, ktorým nevadi zverejnenie fotografií, lebo inak pre mňa nemá význam dávať fotky navyše :). Ale času dovtedy je ešte dosť, takže teraz si užite tohtoročné vianočné fotky.


PS: tieto fotenia sú vždy rýchlo fuč, preto je fajn sledovať môj instagram, kde dávam info o termínoch včas, aby ste stihli registráciu. Tento rok som dosť fotení musela už odmietnuť, čo ma mrzí, ale vianočné fotíme vždy už začiatkom novembra. Tak verím, že sa vám fotočky budú páčiť a že sa vidíme nabudúce. Majte pekný zvyšok zimy.