inšpirované folklórom

Svadobná kolekcia Neha


Mišena Juhász je slovenská módna návrhárka, ktorá sa ako jedna z mála venuje technike modrotlače a inšpiráciu často hľadá v našom krásnom slovenskom folklóre. Takto krásne ho zakomponovala aj do svojej novej svadobnej kolekcie šiat. Na počesť tejto krásnej kolekcie sme si pripravili svadobný fotoeditoriál spolu so šikovnými dievčatami a dodávateľmi, ktorým veľmi ďakujeme. Môžete tak vidieť ako sa dajú tieto originálne šaty nosiť, no tiež vám Mišena ušije šaty na mieru ak treba s úpravami a niektoré aj v iných farebných prevedeniach. Okrem svadobných šiat má Mišena v ponuke aj červené s čierným detailom, ktoré sa dajú využiť na Redový tanec, ale aj na rôzne spoločenské udalosti.


Pripravili sme si aj jemný stôl v jesenno zimných tónoch ako inšpiráciu pre budúce nevesty. Dá sa využiť na jesennú či zimnú svadbu, alebo kľudne aj počas celého roka. Okrem lokálnych kvetov, kvetinárka Veronika použila aj bylinky ako napríklad rozmarín. Kombinácia fialovej, ružovej či bordovej pôsobi veľmi žensky a rozhodne zaujme nejedného hosťa na svadbe. Použili sme aj jemné tlačoviny z ručného papiera, zdobené zlatom, ktoré im pridá na luxusnom a vkusnom vzhľade. Obálky z vnútra maľované sú už nejakú dobu trendom a v prípade jednoduchých tlačovín, ich krásne oživia. Ďakujeme za ne Mladucha.sk.


Veľka vďaka patrí aj Kristínke za krásnu a chutnú tortu, Majke za makeup pre dievčatá a ďalším, ktorí sa do editoriálu zapojili. Bola to opäť raz veľká radosť a príjemne strávený čas. Teraz si už vychutnajte fotky.


Šaty: Mišena Juhász

Čelenky: Zingerlatka

Šperky: Petra Toth

Kvety: Kvet

Tlačoviny: Mladucha

Torta: Kristína Elekaničová

Make-up: Majka Habaľová

Vlasy: Patrik Baláž

Modelky: Petra a Veronika