Tóny bielej, krémovej a zlatej ...


Veľmi sa teším z tohto editoriálu, ktorý sa nám podarilo s dievčatami uskutočniť ešte v marci pred tohtoročnou svadobnou sezónou. Vzhľadom na situáciu dnešných dní, som rozmýšľala či je to vhodné a či to radšej nepreložíme, ale keďže všetko bolo dohodnuté a naplánované, tak sme sa do toho pustili. Gabika z Flor DeLuxe, nazvala tento editoriál "Mier", čo je myslím veľmi výstižný názov.


Biela ako farba pokoja, mieru, lásky ale aj elegancie bola hlavnou témou tohto editoriálu. Myslím, že to sú presne veci, po ktorých teraz všetci veľmi túžime. Verím, že na vás trocha pokoja a lásky prejde aj z týchto fotiek. Celé fotenie sme si veľmi užili aj vďaka našej skvelej modelke a celému tímu profesionálov, ktorí sa postarali o to, aby bol výsledok takýto pekný.


Priestory: Kaštieľ Petrovany

Výzdoba a tlačoviny: FlorDeLuxe

Šaty a doplnky: Veronika Kostková

Vizáž: Kriszta Tatar

Modelka: Adriena Krzeminska

Torta: Lucia Cviková

Prstienky: Edina Kovačova

Koncept, foto: moja maličkosť :)

Keď som rozmýšľala nad týmto editoriálom, chcela som úplne vynechať zelenú a zelené prvky a nahradiť ich bielymi či béžovými, keďže je to veľmi vkusná výzdoba, ktorá je podľa mňa aktuálna celý rok a je naozaj nadčasová. Keď si budú nevesty pozerať svoje svadobné fotočky aj o niekoľko rokov, stále to bude trendy, tak ako aj biela svadobná torta. Vybrali sme kaštieľ Petrovany, ktorý ponúka množstvo pekných zákutí a dá sa tu zorganizovať naozaj čarovná svadba aj pre náročné nevesty. Nebudem sa tu veľmi rozpisovať, sami si pozrite výsledok :).